×
5 ploegendienst rooster
TopRooster

5 ploegendienst rooster

Wilt u een 5 ploegendienst rooster maken en bent u op zoek naar gebruiksvriendelijke, overzichtelijke en snelle software hiervoor? Dan maakt u de juiste keuze met de software van TopRooster. Ons online programma biedt u optimale ondersteuning bij het maken van al uw roosters. U roostert uw personeel hierdoor op de meest snelle en eenvoudige manier in, waardoor direct duidelijk is wie wanneer dienst heeft en welke dienst het betreft. TopRooster is heel flexibel in te richten en biedt daardoor altijd een rooster aan dat exact past bij uw bedrijf.

Gratis proberen

TopRooster 5 ploegendienst rooster

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

 

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

volledig aanpasbaar rooster
Altijd passend

Volledig aanpasbaar rooster

Het 5 ploegendienst rooster van TopRooster kunt u heel eenvoudig zelf maken of laten maken door uw werknemers. U kiest het gewenste abonnement uit en u bouwt een rooster. Dat richt u vervolgens naar uw wensen in, waarbij wij u kunnen helpen met onze gratis support. Zo bouwt u een functioneel rooster, dat goed past bij uw bedrijf. De geboden flexibiliteit garandeert dat het zal aansluiten op uw manier van werken en de door u gestelde doelstellingen zal helpen behalen.

Een goed en simpel rooster

Een 5 ploegendienst rooster op maat

Maakt u een 5 ploegendienst rooster met TopRooster? Dan kunt u alles aanpassen, waaronder de gebruikersregistratie, diensten en machtigingen van gebruikers. U kiest en u bepaalt hoe het rooster eruit moet zien. Wilt u TopRooster vrijblijvend proberen? Wij bieden u de optie om 3 maanden gratis TopRooster te proberen, waarbij u van onze gratis support profiteert. U kunt op die manier bekijken of onze software geschikt voor u is en u zit daarbij nergens aan vast.

Gratis proberen

een goed en simpel rooster

Een goed – en simpel – rooster

Maakt u een planning met de software van TopRooster, dan hebben u en uw medewerkers direct inzicht in de personeelsbehoefte en de beschikbaarheid van het personeel. Daardoor kan er een heel goede planning gemaakt worden. Voor een betere doorloop van het werk, en verbeterde bedrijfsprestaties. Want alles zal soepel lopen. En daarnaast bespaart u veel tijd met de eenvoudige software van TopRooster!

Gratis proberen

Altijd direct inzicht

U maakt eenvoudig een rooster en kunt deze tevens gemakkelijk beheren. Technische kennis heeft u hiervoor niet nodig, want TopRooster is opvallend gebruiksvriendelijk. U kunt zelf planningen voor ploegendiensten maken of uw medewerkers dit laten doen. Zowel u als uw personeel weten met TopRooster altijd wie er werkt en op welk moment. Ook sturen wij automatische herinneringen, één of verschillende dagen van tevoren, om misverstanden uit te sluiten.

Deze voordelen biedt TopRooster

Met ons 5 ploegendienst rooster profiteert u van verschillende voordelen, zoals van de volgende punten:

  • Makkelijk te gebruiken software;
  • Realtime inzichtelijk rooster in de Cloud;
  • Altijd een up-to-date rooster bij de hand;
  • Maatwerk, zodat het altijd optimaal past;
  • Gratis en persoonlijke support.
meer informatie 5 ploegen dienst

Meer informatie over ons 5 ploegendienst rooster?

Meer weten over ons 5 ploegendienst rooster? Neem dan contact op met TopRooster. Ook als u andere vragen heeft over onze roosters staan we u graag te woord. Bel ons gerust. Of vul onderstaand contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van werkroosters met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.