×
Museumrooster
TopRooster

Digitaal museumrooster

Met TopRooster maakt u een museumrooster dat perfect bij uw museum past. Ons online roosterprogramma biedt optimale ondersteuning bij het maken van uw museumrooster. Zo roostert u uw personeel op de meest efficiënte manier in. Of het nu gaat om het personeel van de garderobe, de ticketverkoop of collectiemanagers. Met TopRooster heeft u altijd een passend rooster voor uw museum.

Gratis proberen

Gebruiksvriendelijk kantoorrooster

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

 

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

Online museum rooster maken
Functioneel & Passend

Optimaal museumrooster naar wens

Uw museumrooster kunt u zelf samenstellen naar wens. Of u kunt uw personeel zichzelf laten inschrijven op diensten. Wat het beste past bij uw museum, is bij TopRooster mogelijk. Ook zonder technische kennis bouwt u een rooster voor uw museum op. En wij zijn altijd beschikbaar voor gratis ondersteuning waar nodig. Dat kan in de vorm van uitgebreide uitleg zijn. Of zelfs in de vorm van maatwerk. Zo zorgen wij ervoor dat uw museumrooster optimaal wordt opgebouwd en ingericht voor uw museum.

Duidelijk museumrooster

Nooit meer misverstanden

Het rooster voor uw museum blijft met TopRooster altijd up-to-date en inzichtelijk. Uw personeel vult hun eigen beschikbaarheid in. En iedereen binnen het museum blijft altijd op de hoogte van de planning door notificaties. Dat betekent dat er geen misverstanden zullen ontstaan over wie wanneer kan werken en hoe lang. In één oogopslag is iedereen voorzien van dezelfde informatie. Zelfs als die informatie plotseling gewijzigd wordt. Het museumrooster dat u bouwt met TopRooster verwerkt alle veranderingen meteen. Zo draagt het rooster bij aan een centrale planning en fijne werkomgeving binnen uw museum.

Gratis proberen

Gebruiksvriendelijk en simpel

Om uw museumrooster te gebruiken is er geen technische voorkennis nodig. Met TopRooster is het gebruik van uw rooster voor iedereen even makkelijk. Doordat u de beschikbaarheid van uw medewerkers altijd kan zien, is het vullen van iedere dienst een stuk minder tijdrovend en vervelend. U kunt er zelfs voor kiezen uw personeel zichzelf te laten inroosteren. Zo kunt u er altijd op vertrouwen dat uw rooster klopt. En met de notificaties van TopRooster, blijft iedereen op de hoogte van hun verantwoordelijkheden. .

De voordelen van Toprooster

Met een museumrooster van TopRooster kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Makkelijk te gebruiken software
  • Altijd een up-to-date rooster bij de hand
  • Realtime inzichtelijk rooster in de cloud
  • Maatwerk, zodat het altijd optimaal past
  • Gratis en persoonlijke support
Gebruiksvriendelijk online museum rooster

Meer weten over ons museumrooster?

Wilt u ons museumrooster 3 maanden vrijblijvend uitproberen? Of meer over TopRooster te weten komen? Neem in dat geval gerust contact met ons op. Of vul het contactformulier hieronder in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van een winkelrooster met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan