×
bibliotheekrooster
TopRooster

Online Bibliotheekrooster

Bent u op zoek naar een online roosterprogramma waarmee u een optimaal digitaal bibliotheekrooster kan maken? TopRooster biedt u dat bibliotheekrooster en meer, met alle ondersteuning die u nodig heeft tot uw beschikking. Zo roostert u iedereen binnen uw bibliotheek op de meest inzichtelijke en efficiënte manier in.

Gratis proberen

Gebruiksvriendelijk kantoorrooster

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

 

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

online bibliotheekrooster maken
Functioneel & Passend

Volledig naar wens en up-to-date

Een goed bibliotheekrooster kost u tijd en moeite. Maar met TopRooster kost het een stuk minder tijd en moeite. Zo kunt u vanaf stap één het abonnement kiezen dat het beste bij uw bibliotheek past. En mocht u toch iets missen tijdens de bouw of het gebruik van uw rooster, staan wij persoonlijk en kosteloos voor u klaar. Of u nu wat uitleg nodig heeft, of zelfs een stukje maatwerk. Onze eerste prioriteit is het bouwen van een rooster dat uniek is voor uw wensen en behoeftes. Op die manier staat TopRooster altijd voor u klaar.

duidelijk bibliotheekrooster

Het bibliotheekrooster zonder misverstanden

Samen met uw bibliotheekmedewerkers bouwt u een bibliotheekrooster dat altijd up-to-date en inzichtelijk is. U kunt op ieder moment hun beschikbaarheid inzien, zodat er nooit een misverstand ontstaat over wie wanneer kan werken. En mocht zich toch een situatie voordoen waarin iemand zich plotseling uitplant, verwerkt TopRooster die informatie meteen. Zo wordt iedereen binnen uw bibliotheek in real-time op de hoogte gehouden.

Gratis proberen

Simpel en gebruiksvriendelijk

Er is geen technische voorkennis vereist om met TopRooster uw bibliotheekrooster te bouwen of te gebruiken. U kan uw werknemers inplannen voor diensten. Of u kunt ze zichzelf laten inplannen wanneer zij beschikbaar zijn. Het rooster is voor iedereen precies hetzelfde. Zo weet u altijd zeker dat iedereen ziet wat u ziet. En mocht u toch tegen iets aanlopen, staat u er bij TopRooster nooit alleen voor.

De voordelen van TopRooster

Het bouwen van een rooster voor uw bibliotheek met TopRooster heeft een groot aantal voordelen:

  • Makkelijk te gebruiken software
  • Altijd een up-to-date rooster bij de hand
  • Realtime inzichtelijk rooster in de cloud
  • Maatwerk, zodat het altijd optimaal past
  • Gratis en persoonlijke support
gebruiksvriendelijk online bibliotheekrooster

Meer weten over ons bibliotheekrooster?

Wilt u ons bibliotheekrooster 3 maanden vrijblijvend uitproberen, of heeft u andere vragen over TopRooster? Neem in dat geval gerust contact met ons op, of vul het contactformulier hieronder in. Eén van onze medewerkers belt u zo spoedig mogelijk op om al uw vragen te beantwoorden. Samen verzorgen wij voor u een perfect rooster voor uw bibliotheek.

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van een bibliotheekrooster met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan