×
Werkplanning maken
TopRooster

Werkplanning maken

Een werkplanning maken op een efficiënte en snelle manier? Dat doet u met TopRooster. Onze online software maakt het mogelijk om snel een overzichtelijk rooster te maken voor uw medewerkers of collega’s. Of het nu gaat om werk zoals schoonmaakwerkzaamheden, diensten in de zorg, horecadiensten of vrijwilligerswerk. Met onze roostersoftware zit u altijd goed! Bij ons kunt u een werkplanning maken die precies aansluit bij de behoeften van uw bedrijf of organisatie.

Gratis proberen

TopRooster Werkplanning maken

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

 

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

Zelf een werkplanning maken
Altijd passend

Zelf een werkplanning maken of met support

De software van TopRooster is eenvoudig in gebruik. U heeft geen technische kennis nodig. Richt uw account, met onze gratis support, geheel naar wens in en start met het maken van een werkplanning. Het rooster is volledig op uw wensen aan te passen. Zo kunt u de machtigingen van de gebruikers aanpassen, de gebruikersregistratie en de diensten. Plant u uw medewerkers zelf in? Of laat u uw medewerkers inschrijven op diensten? Alles kan. Probeer het nu 3 maanden gratis en ontdek hoe makkelijk het kan zijn om een werkplanning te maken.

Een goede werkplanning

Het belang van een goede werkplanning

Een goede werkplanning maken is erg belangrijk. Als u uw rooster samenstelt via TopRooster, kunnen zowel u als uw medewerkers zien wat de behoefte en de beschikbaarheid is. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Dit is niet alleen voor uzelf en uw medewerkers fijn, maar bevordert ook de continuïteit in de organisatie. Daarbij bent u met onze roostersoftware zo klaar met het maken van uw werkplanning. Daarmee bespaart u tijd. Tijd die u voortaan in uw organisatie kunt steken.

Gratis proberen

Zeer gebruiksvriendelijk

Zeer gebruiksvriendelijk

U kunt uw werkplanning via TopRooster eenvoudig maken en beheren. Iedereen kan werken met onze planningsoftware! Uw medewerkers kunnen zich gemakkelijk zelf op diensten in- en uitschrijven. Ook hebben ze meteen inzichtelijk in wanneer ze werken en met welke collega’s. Ons systeem stuurt ook automatische herinneringen. Zo wordt het maken en gebruiken van een werkplanning een fluitje van een cent.

Gratis proberen

Uw werkplanning maken met TopRooster

Uw werkplanning maken met TopRooster bespaart u tijd en moeite. Heeft u vragen over ons roosterprogramma? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! We denken uiteraard graag met u mee.

Welke voordelen biedt TopRooster?

Kiest u voor een werkplanning maken met TopRooster, dan profiteert u bij ons altijd van onderstaande voordelen:

  • Realtime inzichtelijk rooster in de Cloud
  • Altijd een up-to-date rooster bij de hand
  • Makkelijk te gebruiken software
  • Gratis en persoonlijke support
Meer informatie werkplanning

Meer informatie over het maken van een werkplanning?

Meer weten over ons of over het maken van een werkplanning? Neem dan contact op met TopRooster. Ook als u andere vragen heeft over onze roosters staan we u graag te woord. Bel ons gerust. Of vul onderstaand contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van werkroosters met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan