×
digitaal omroeprooster
TopRooster

Omroeprooster

Zoekt u naar de perfecte manier om uw omroeprooster te beheren? Stelt u zich eens voor hoeveel tijd en moeite u kunt besparen als alles vlekkeloos verloopt. Geen gedoe meer met dubbele shifts of miscommunicatie tussen teamleden. Ontdek nu de ultieme oplossing voor uw omroep!

Gratis proberen

digitaal omroeprooster

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

 

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

gebruiksvriendelijk online omroeprooster
Functioneel & passend

Up-to-date en naar wens

Bij TopRooster draait alles om efficiëntie en flexibiliteit. Ons geavanceerde platform bevindt zich in de cloud, wat betekent dat elke wijziging die u aanbrengt meteen wordt doorgevoerd. Geen gedoe met verouderde papieren schema’s of spreadsheets. Met TopRooster blijft uw omroeprooster altijd up-to-date en volledig naar uw wensen.

duidelijk omroeprooster

Gebruiksvriendelijk omroeprooster

Uw omroeprooster is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. U hoeft geen expert te zijn om met ons systeem te werken. Met een intuïtieve interface is het voor iedereen gemakkelijk om zich ermee vertrouwd te maken. Geen ingewikkelde leercurve, maar een eenvoudig en overzichtelijk rooster dat voor iedereen duidelijk is. Geen misverstanden meer over wie wanneer werkt, want iedereen ziet dezelfde actuele planning.

Gratis proberen

Zelf inplannen

Met TopRooster kunnen uw teamleden zichzelf inplannen volgens hun beschikbaarheid. Of het nu gaat om vaste shifts of variabele werktijden, ons systeem biedt de mogelijkheid om individuele beschikbaarheid aan te geven en vrije tijd te blokkeren. En als er last-minute wijzigingen zijn, worden deze direct gecommuniceerd via notificaties. Zo blijft iedereen altijd op de hoogte van de actuele planning.

De voordelen van TopRooster

Kies voor TopRooster en geniet van de voordelen voor uw omroep:

  • Makkelijk te gebruiken software
  • Realtime inzichtelijk rooster in de cloud
  • Altijd een up-to-date rooster bij de hand
  • Gratis en persoonlijke support
informatie omroeprooster

Aan de slag met uw omroeprooster

Probeer u omroeprooster nu 3 maanden vrijblijvend uit. Heeft u behoefte aan meer functionaliteiten of heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Uw perfecte omroeprooster is slechts een paar klikken verwijderd!

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van werkroosters met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan