×
Rooster maken in de zorg
TopRooster

Rooster maken in de zorg

Een rooster maken voor in de zorg doet u makkelijk en snel met TopRooster. Werken in de zorg vraagt om precisie. Werknemers dienen zo effectief mogelijk te worden ingeroosterd, zodat ieder op het juiste moment op de juiste plek is en de werkdag zo optimaal mogelijk verloopt. Een rooster van TopRooster kan u helpen uw medewerkers op een eenvoudige, snelle en efficiënte manier in te roosteren.

Gratis proberen

Rooster maken in de zorg maken met TopRooster

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

 

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

Gebruiksvriendelijk zorgrooster
Altijd passend

Gebruiksvriendelijk zorgrooster

Met een rooster van TopRooster kunt u uw personeel eenvoudig inroosteren. U heeft hiervoor geen technische kennis nodig. Wij durven zelfs te zeggen dat iedereen met TopRooster overweg kan! Uw personeel schrijft zich eenvoudig zelf op specifieke diensten in of laten zich hierop inschrijven. Vervolgens zien zij direct wanneer ze werken en met welke andere collega’s. Het rooster stuurt automatische herinneringen, zodat ieder precies weet waar hij of zij aan toe is en er geen miscommunicatie ontstaat. Iedereen is altijd up-to-date van het meest recente rooster. Wijzingen zijn direct realtime inzichtelijk.

rooster maken voor in de zorg

Waarom een rooster maken voor in de zorg?

Bij TopRooster is het mogelijk voor elk bedrijf en iedere organisatie een functioneel rooster te maken. Ons online rooster kunt u als werkgever of werknemer gebruiken om de personeelsbehoefte en personeelsbeschikbaarheid in kaart te brengen. Op die manier kan er sneller en beter balans worden aangebracht. Dit is niet alleen prettig voor u en uw medewerkers, maar kan ook zorgen voor een hogere kwaliteit zorg. 

Gratis proberen

Rooster voor de zorg van TopRooster

Rooster voor de zorg van TopRooster

Ga aan de slag met het maken van roosters die aansluiten op de wensen van uw zorgpersoneel. Stel het rooster eenvoudig zelf samen op basis van de beschikbaarheid van uw personeel. Zo maakt u eenvoudig een rooster die altijd passend is. Het rooster is altijd up-to-date en realtime inzichtelijk. U en uw medewerkers zijn dus altijd op de hoogte van wie waar en wanneer werkt. Probeer het nu 3 maanden gratis en ontdek zelf hoe TopRooster de workflow.

Gratis proberen

Uw zorg rooster maken met TopRooster

Uw zorg rooster maken met TopRooster bespaart u tijd en moeite. Heeft u vragen over ons roosterprogramma? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! We denken uiteraard graag met u mee.

Deze voordelen biedt TopRooster

Kiest u voor het maken van een rooster voor uw zorginstelling via TopRooster, dan staan u altijd onderstaande voordelen te wachten:

  • Makkelijk te gebruiken software
  • Gratis en persoonlijke support
  • Altijd een up-to-date rooster bij de hand
  • Realtime inzichtelijk rooster in de Cloud
Meer informatie zorgrooster

Meer informatie over het maken van een rooster in de zorg?

Meer weten over ons of over het maken van een zorg rooster? Neem dan contact op met TopRooster. Ook als u andere vragen heeft over onze roosters staan we u graag te woord. Bel ons gerust. Of vul onderstaand contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van werkroosters met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan