×
TopRooster - Voorbeelden
TopRooster

Voorbeelden

TopRooster is functioneel tot in het kleinste detail én door iedereen eenvoudig te gebruiken. Ons programma doet wat het moet doen en is opvallend gebruiksvriendelijk. Het systeem is volledig in te richten op uw organisatie.  Probeer het gratis zelf en bouw een rooster op maat! Úw maat.

Gratis proberen

Het maandrooster
Functioneel en overzichtelijk

Het maandrooster

Het maandrooster is gemaakt zodat gebruikers alle relevante informatie in één oogopslag kunnen zien. Hoeveel mensen zijn er die dag nodig? Welke plekken moeten gevuld worden? Wie staan ingeschreven, hoe vaak en op welke dag? Dat wordt weergegeven op een overzichtelijke en functionele manier.

Gratis proberen

Beschikbaarheid opgeven
Altijd een kloppend rooster

Beschikbaarheid opgeven

In TopRooster geven gebruikers eenvoudig hun eigen beschikbaarheid  op. Zo is direct te zien welke dagen de gebruiker niet of maar gedeeltelijk beschikbaar is. In dit voorbeeld kunnen gebruikers per dag aangeven welke dagdelen zij beschikbaar zijn. Zo heeft u als beheerder altijd een duidelijk beeld van wie beschikbaar is en voor welk dagdeel. Zoekt u iemand voor donderdagochtend? U ziet tijdens het roosteren in één oogopslag wie daarvoor beschikbaar is. Ideaal als u last-minute iemand nodig hebt!

Gratis proberen

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Wil je voor je aan de slag gaat eerst wat informatie opvragen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan