×
Zelf roosters maken
TopRooster

Zelf het rooster maken met met TopRooster

Met TopRooster kunt u makkelijk zelf een rooster maken. Merkt u ook dat het maken van roosters een uitdaging vormt binnen uw organisatie? Dan kunt u ervoor kiezen om een rooster te maken met onze app. Met TopRooster heeft u twee opties. U kunt het rooster invullen of medewerkers de mogelijkheid bieden om zelf het rooster te maken. Bent u benieuwd hoe TopRooster u helpt om een geschikt rooster te maken?

Gratis proberen

Zelf-je-rooster-maken-met-TopRooster

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

Hoe werkt toprooster
Zelf rooster maken met TopRooster

Gemakkelijk zelf een rooster maken

TopRooster is gebruiksvriendelijk en efficiënt. Zelfs met weinig kennis van computers slaagt u erin om zelf een rooster te maken. Maakt u het rooster zelf, dan kunnen uw medewerkers hun diensten online inzien. Zo biedt u personeel een duidelijk overzicht van het rooster.

Laat personeel zelf het rooster maken

Laat personeel zelf het rooster maken

U kunt ook besluiten om de beschikbare diensten online te zetten. Medewerkers roosteren zichzelf vervolgens in op de tijden dat het hen uitkomt. Klachten over het rooster zijn daarmee verleden tijd. Omdat medewerkers het rooster online kunnen inzien, is het rooster altijd up-to-date.

Gratis proberen

Zelf het rooster maken is goedkoper en efficiënter

Besteedt u het roosteren momenteel nog uit? Dat kan goedkoper en efficiënter! Met TopRooster kunt u zelf het schema maken. En dat zonder dat het u veel tijd kost. Zodra uw account is ingericht, maakt u binnen enkele minuten een maandrooster. Niet alleen bespaart u zo tijd en geld, maar ook stijgt de tevredenheid onder uw werknemers. Het gemak waarmee u roosters maakt en aanpast, zorgt ervoor dat u personeel beter kunt inplannen.

Deze voordelen biedt TopRooster

Met het zelf rooster maken functie van TopRooster bent u altijd verzekerd van de volgende voordelen:

  • Super gemakkelijk te gebruiken software;
  • Altijd een up-to-date rooster bij de hand;
  • Realtime inzichtelijk rooster in de Cloud;
  • Maatwerk, zodat het u optimaal past;
  • Gratis en persoonlijke support.
Hoe werkt TopRooster

Hoe werkt TopRooster?

TopRooster beschikt over alle functies die u nodig heeft om zelf een rooster te maken. Onze tool is overzichtelijk en volledig naar wens aan te passen. U bepaalt zelf welke diensten in het rooster verschijnen. Net als dat u ook kunt kiezen welke machtigingen verschillende gebruikers hebben. Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw account? Dan helpt uw vaste contactpersoon u daar graag bij!

Probeer het gratis uit

Probeer TopRooster gratis uit

Wilt u TopRooster uitproberen? U kunt tot drie maanden lang gratis gebruik maken van ons roosterprogramma. Gedurende deze drie maanden heeft u toegang tot alle functies. Ook terwijl u TopRooster gratis uitprobeert, kunt u altijd contact opnemen voor extra ondersteuning. Nadat u onze tool drie maanden heeft uitgeprobeerd, beslist u of u een abonnement wilt. Of u nu een rooster wil maken voor in de horeca, voor in de winkel, voor in de zorg of voor een ander bedrijf. Met TopRooster kan het allemaal.

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van werkroosters met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan