×
Onze filosofie
TopRooster

Onze filosofie

TopRooster is ontwikkeld met het oog op slechts één ding: gebruiksgemak. We hebben een systeem gecreëerd dat door iedereen eenvoudig te gebruiken is. Met de jarenlange feedback van onze gebruikers hebben we het systeem geperfectioneerd. Probeer het gratis!

Gratis proberen

Waarom TopRooster?
Eenvoudig in gebruik

Waarom TopRooster?

TopRooster is zo ingericht dat het organisaties tijd en geld bespaart. De werking van het systeem spreekt voor zich. Zowel voor gebruikers als beheerders is TopRooster overzichtelijk. Zie in één oogopslag het maandrooster, altijd up-to-date en altijd toegankelijk. Probeer het nu gratis uit!

Gratis proberen

Persoonlijke aandacht
Onze service

Persoonlijke aandacht

Bij TopRooster bieden we alle gebruikers persoonlijke aandacht bij vragen en opmerkingen. Bij het inrichten van uw account staan we voor u klaar om ervoor te zorgen dat alles aansluit op uw wensen. Onze support is altijd gratis en persoonlijk. U heeft een vast Nederlandstalig contactpersoon die u van A tot Z in het proces begeleidt en altijd beschikbaar is. Zo maakt u een vliegende start met online roosteren! Probeer het nu gratis.

Gratis proberen

Ook TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Wil je voor je aan de slag gaat eerst wat informatie opvragen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan