×
Hoe werkt het?
TopRooster

Hoe werkt het?

TopRooster werkt eenvoudig. Kies uw abonnement. Maak een account aan. Richt het account volledig in op uw organisatie. Desgewenst met onze gratis support. En ga vandaag nog aan de slag met online roosteren. Probeer het gratis en ontdek het gebruiksgemak!

Gratis proberen

Hoe werkt TopRooster?

Een abonnement kiezen
Aan de slag

Een abonnement kiezen

Bij TopRooster kiest u het abonnement dat bij uw type organisatie past. Kies vervolgens het aantal gebruikers dat u nodig heeft. Wilt u het programma eerst vrijblijvend en kosteloos uitproberen? Dat kan! Kies dan voor het gratis abonnement. En maak 3 maanden gebruik van ons volledig functionele rooster (inclusief onze kosteloze ondersteuning). U zit nergens aan vast.

Gratis proberen

Het account inrichten
Volledig op maat

Het account inrichten

TopRooster maakt het u zo makkelijk mogelijk. Het account is volledig in te richten op uw wensen. Wij helpen u heel graag bij het opzetten van uw account om het rooster zo functioneel mogelijk te maken voor uw organisatie. Alles is aan te passen. Denk aan de diensten in het rooster, de machtigingen van de gebruikers en de gebruikersregistratie. Ontdek de voordelen van online roosteren met TopRooster!

Gratis proberen

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Wil je voor je aan de slag gaat eerst wat informatie opvragen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan