×
Planningsoftware
TopRooster

Planning software

Zoekt u planning software waarmee u altijd een duidelijk overzicht heeft van uw vrijwilligersplanning of personeelsplanning? Het online programma van TopRooster biedt uitkomst! Met ons online programma heeft u de beste ondersteuning bij het maken van roosters. U kunt er uw personeel op een eenvoudige en snelle wijze mee inroosteren, zodat meteen duidelijk is wie wat doet en wanneer. TopRooster biedt u een rooster dat altijd bij uw bedrijf of organisatie past. TopRooster is zo flexibel, dat het maatwerk is.

Gratis proberen

TopRooster planningsoftware

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

 

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

geheel aanpasbare planning software
Altijd passend

Geheel aanpasbare planning software

Uw planning software is via TopRooster heel eenvoudig zelf samen te stellen. Dit kunt u ook door uw personeel laten doen. U maakt de keuze voor een abonnement en maakt vervolgens een rooster dat u naar uw wensen kunt inrichten. Hierbij kunnen wij u van gratis support voorzien. Wij helpen u met het maken van een functioneel rooster dat past bij uw doelstellingen. U kunt hierin alles aan laten passen, zoals de diensten, de machtigingen van de gebruikers en de gebruikersregistratie. Zelfs een uitgebreide administratie voor uw vrijwilligers of personeel – op maat – behoort tot de mogelijkheden.

het belang van goede planning software

Het belang van goede planning software

Goede planning software is erg belangrijk. Als u een planning maakt via TopRooster, dan hebben zowel u als uw medewerkers direct inzicht in de personeelsbehoefte en beschikbaarheid van iedereen. Op basis daarvan kan er een goede planning gemaakt worden. TopRooster is dan ook het ideale hulpmiddel voor uw organisatie. Met goede software zorgt u niet alleen voor betere bedrijfsprestaties, omdat alles immers soepel loopt, maar bent u ook minder tijd kwijt aan het maken van een strakke planning.

Gratis proberen

Altijd duidelijk inzicht

De planning software is eenvoudig op te zetten en te beheren. Hiervoor hoeft u geen technische kennis in huis te hebben. Iedereen kan eenvoudig plannen met TopRooster! Dit kunt u zelf doen via TopRooster, maar ook overlaten aan uw personeel. Hierdoor hebben zowel u als uw personeel altijd duidelijk inzicht in de planning en weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Ook stuurt onze software automatische herinneringen, zodat iedereen altijd op tijd van de planning op de hoogte is.

Wilt u uitproberen of TopRooster iets voor u is? U kunt 3 maanden gratis gebruik maken van TopRooster, waarbij u profiteert van gratis support. U zit daarbij nergens aan vast en kunt in alle rust bekijken of onze planning software iets voor u is.

Ontdek de voordelen van TopRooster

De planning software van TopRooster biedt u diverse voordelen, zoals onderstaande punten:

  • Makkelijk te gebruiken software;
  • Realtime inzichtelijk rooster in de Cloud;
  • Altijd een up-to-date rooster bij de hand;
  • Maatwerk, zodat het altijd optimaal past;
  • Gratis en persoonlijke support.
Planningsoftware

Probeer onze planning software

Benieuwd wat de planning software van TopRooster voor uw organisatie kan betekenen? Kies er dan voor om onze software vrijblijvend te proberen. Heeft u nog vragen over onze software? Bel ons dan. Of vul ons contactformulier in. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen over onze planning software.

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van werkroosters met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan