×
personeelsplanning
TopRooster

Personeelsplanning

Wilt u een goede personeelsplanning maken en zoekt u een online programma dat u hierbij de beste ondersteuning biedt? Met TopRooster kunt u uw medewerkers en vrijwilligers eenvoudig en snel inroosteren. Of u nu uw zorgpersoneel moet inplannen, uw chauffeurs of uw horecapersoneel, met TopRooster heeft u altijd direct een personeelsplanning voor handen die past bij uw organisatie.

Gratis proberen

TopRooster personeelplanning

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

 

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

personeelsplanning met TopRooster
Altijd passend

Altijd een functioneel rooster

Uw personeelsplanning maakt u eenvoudig zelf via TopRooster. Deze kunt u ook door uw medewerkers laten maken. Wij bieden verschillende abonnementen aan en het rooster is altijd op maat te bouwen. U richt het geheel naar uw wens in. En wij helpen u graag om een functioneel rooster te maken dat heel goed bij uw organisatie past. En onze support kost niets.

volledig naar wens in te richten

Volledig naar wens in te richten

Bent u op zoek naar een personeelsplanning op maat? Met TopRooster is vrijwel alles aanpasbaar. Maatwerk voor de prijs van een standaard oplossing. Zoals de diensten, de gebruikersregistratie en de machtigingen van de gebruikers. Mocht u TopRooster eerst willen proberen, dan bieden wij de mogelijkheid om TopRooster 3 maanden gratis te gebruiken inclusief gratis ondersteuning. Zonder verplichtingen. Ontdek de voordelen!

Gratis proberen

Gebruiksvriendelijke personeelsplanning

Het opzetten van uw personeelsplanning in TopRooster is erg eenvoudig, net zoals het beheren ervan. Heel flexibel, en er is zelfs geen enkele technische kennis voor nodig. Iedereen kan met TopRooster overweg! U schrijft uw medewerkers zelf gemakkelijk op bepaalde diensten in of u laat ze zichzelf inroosteren. Vervolgens zien zij direct wanneer ze werken en met wie ze samenwerken. Ons systeem maakt ook gebruik van automatische herinneringen. Eén en/of twee en/of drie dagen tevoren. Kies zelf maar. En zo zijn er nooit misverstanden meer omtrent wie wanneer werkt.

Onze diverse voordelen

Kiest u voor onze personeelsplanning, dan zijn de volgende voordelen u gegarandeerd:

  • Makkelijk te gebruiken software;
  • Realtime inzichtelijk rooster in de Cloud;
  • Gratis en persoonlijke support;
  • Altijd een up-to-date rooster bij de hand;
  • Maatwerk, zodat het altijd optimaal past.
meer weten over onze personeelsplanning

Meer weten over onze personeelsplanning?

Wilt u meer informatie over onze personeelsplanning of over hoe u online roosters kunt maken? Bel ons gerust. Of vul onderstaand contactformulier in. We nemen dan spoedig contact met u op om uw vragen over de personeelsplanning van TopRooster te beantwoorden.

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van werkroosters met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan