×
digitale planning tool
TopRooster

Planning Tool

Bent u op zoek naar een eenvoudige en intuïtieve planning tool om samen te werken aan roosters? Vergeet misverstanden en omslachtige communicatie, want met onze veilige cloud-based tool wordt plannen een fluitje van een cent.

Gratis proberen

digitale online planning tool

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

 

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

gebruiksvriendelijke online planning tool
Functioneel & passend

Samenwerken in uw planner

Bij TopRooster hebben Beheerders de mogelijkheid om medewerkers in te plannen, hen zichzelf te laten inplannen, of een combinatie van beide. Dankzij vooraf gedeelde beschikbaarheid is ruilen van diensten een fluitje van een cent. Elke wijziging wordt meteen met alle betrokkenen gedeeld via notificaties. Bij TopRooster staat samenwerking centraal, zodat uw team efficiënt samen kan werken!

duidelijke planning tool

Een veilige planning tool

Bij TopRooster staat veiligheid voorop. Ons geavanceerde roostersysteem is volledig cloud-based, waardoor uw gegevens altijd veilig en beveiligd zijn opgeslagen. Elke verandering in het rooster wordt direct doorgevoerd voor alle betrokkenen, en met de versiegeschiedenis kun u altijd eerdere aanpassingen raadplegen. Miscommunicatie behoort tot het verleden, en u team kan zich focussen op wat echt belangrijk is.

Gratis proberen

Intuïtief plannen

Geen technische kennis nodig! TopRooster blinkt uit in gebruiksgemak dankzij de intuïtieve interface. Of u nu een doorgewinterde planner bent of voor het eerst met een roostertool werkt, binnen no-time heeft u het systeem onder de knie. Geniet van een gestroomlijnd proces zonder ingewikkelde leercurves. Onze missie is om uw planning sneller, slimmer en gemakkelijker te maken.

De voordelen van onze planning tool

Met TopRooster profiteert u van:

  • Makkelijk te gebruiken software
  • Realtime inzichtelijk rooster in de cloud
  • Altijd een up-to-date rooster bij de hand
  • Gratis en persoonlijke support
informatie planning tool

Probeer de beste planning tool nu uit!

Om u te overtuigen van onze krachtige functies, bieden we u een volledig vrijblijvende proefperiode van 3 maanden aan. Ervaar zelf hoe eenvoudig en efficiënt het is om samen te werken aan roosters. Mocht u vragen hebben of meer mogelijkheden willen ontdekken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd voor u klaar om u te ondersteunen.

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van werkroosters met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan