×
Personeelsrooster Toprooster
TopRooster

Personeelsrooster

Met TopRooster maakt u eenvoudig en snel een personeelsrooster op maat. Met ons online roosterprogramma is het maken van het personeelsrooster een eitje. Urenlang ploeteren op een rooster wat net niet helemaal goed is, is verleden tijd. Met TopRooster heeft u altijd direct een personeelsplanning voor handen die past bij uw organisatie.

Gratis proberen

Personeelsrooster-maken-met-TopRooster

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

 

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

Zelf een personeelsrooster maken
Functioneel & Passend

Altijd een functioneel personeelsrooster

Uw personeelsrooster maakt u eenvoudig via TopRooster. U kunt uw medewerkers in roosteren, of u laat uw medewerkers zichzelf inschrijven op diensten. Wat past het beste bij uw organisatie? Met de onlinesoftware van TopRooster kunt u het rooster volledig op uw organisatie afstemmen. Wij helpen u uiteraard graag om een functioneel rooster te maken dat bij u past. En onze support kost niets.

Een goed personeelsrooster

Nooit meer misverstanden

De werkdag is begonnen en die ene collega is er nog steeds niet. Herkenbaar? Dat is vaak het resultaat van onduidelijkheden in het rooster. Voorkom misverstanden met de online software van TopRooster. U en uw collega’s hebben altijd real-time toegang tot het rooster. Dat betekent geen verschillende versies of ongeziene wijzigingen meer. Iedereen ziet in één oogopslag wie wanneer werkt en hoelang. Probeer het nu zelf 3 maanden gratis, zonder verplichtingen. En ontdek het gemak!

Gratis proberen

Gebruiksvriendelijk

Het opzetten van een personeelsrooster in TopRooster is erg eenvoudig, net zoals het beheren ervan. Echt iedereen kan het, er is geen enkele technische kennis voor nodig. Gaat u uw medewerkers inroosteren dan ziet u in één oogopslag wie beschikbaar is, op welke momenten. Richt het systeem in op de manier die past bij uw werkwijze. Van het gebruik van automatische herinneringen tot het uitbreiden van de gebruikersregistratie. Vol met praktische mogelijkheden en handigheidjes.

Welke voordelen biedt TopRooster?

Gaat u aan de slag met het maken van een personeelsrooster met TopRooster? Dan kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Makkelijk te gebruiken software
  • Realtime inzichtelijk rooster in de Cloud
  • Gratis en persoonlijke support
  • Altijd een up-to-date rooster bij de hand
  • Maatwerk, zodat het altijd optimaal past
Meer informatie over personeelsrooster

Meer weten over ons personeelsrooster?

Wilt u meer informatie over het personeelsrooster of over hoe u deze eenvoudig met TopRooster kunt maken? Bel ons gerust. Of vul onderstaand contactformulier in. We nemen dan spoedig contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van werkroosters met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan