×
Een digitaal kantoorrooster
TopRooster

Digitaal kantoorrooster

Op zoek naar een online roosterprogramma waarop u makkelijk een kantoorrooster maakt? Met TopRooster maakt u een kantoorrooster dat altijd bij uw kantoor past. Of het nu gaat om het bekijken van de beschikbaarheid van uw werknemers, het inplannen van diensten of het plannen van een meeting, met TopRooster is alles mogelijk.

Gratis proberen

Gebruiksvriendelijk kantoorrooster

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

 

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

Online kantoorrooster maken
Functioneel & Passend

Volledig naar wens en up-to-date

Het maken van goed rooster voor op kantoor kost tijd en moeite. Op TopRooster wordt dat proces een stuk makkelijker gemaakt — en een stuk sneller. U heeft de mogelijkheid een abonnement te kiezen dat het beste bij uw kantoor past.

En wij staan altijd klaar om u persoonlijk en kosteloos te helpen. Zo bieden wij tijdens het opzetten van het rooster én tijdens het gebruik gratis ondersteuning. Samen zorgen wij ervoor dat u een uniek rooster krijgt dat past bij uw kantoor.

Een duidelijkheid kantoorrooster

Het kantoorrooster als hulpmiddel

Met TopRooster maakt u een rooster dat altijd up-to-date en inzichtelijk is. Iedere dienst vult u eenvoudig en snel met behulp van de inbreng van uw medewerkers. Zo kunt u altijd de beschikbaarheid van uw medewerkers zien en is iedereen door notificaties altijd op de hoogte van de planning. Plotselinge veranderingen zorgen niet langer voor misverstanden op kantoor. Dat simpele maar effectieve kantoorrooster draagt bij aan mooie bedrijfsprestaties.

Gratis proberen

Gebruiksvriendelijk en makkelijk

Het kantoorrooster gebruiken is voor iedereen even makkelijk. Zowel de techneut als de receptionistes. Iedereen kan met TopRooster overweg! U kan uw werknemers inroosteren voor bepaalde diensten, of ze zichzelf laten inroosteren op de dagen waarop zij beschikbaar zijn. Iedereen krijgt hetzelfde rooster, zodat het altijd duidelijk is wie wanneer werkt – en met wie. Ideaal voor elk kantoor en iedereen die er werkt.

Ontdek de voordelen van Toprooster

Denkt u eraan om TopRooster te gebruiken voor uw kantoorrooster? Dan kunt u rekenen op voordelen zoals:

  • Makkelijk te gebruiken software
  • Altijd een up-to-date rooster bij de hand
  • Realtime inzichtelijk rooster in de cloud
  • Maatwerk, zodat het altijd optimaal past
  • Gratis en persoonlijke support
Gebruiksvriendelijk online kantoorrooster rooster

Ook ons kantoorrooster proberen?

Wilt u ons kantoorrooster 3 maanden vrijblijvend uitproberen of heeft u andere vragen over TopRooster? Neem dan gerust contact met ons op. Of vul het contactformulier hieronder in. Eén van onze medewerkers belt u spoedig op om al uw vragen te beantwoorden. Samen verzorgen we voor u een effectief en efficiënt kantoorrooster.

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van een winkelrooster met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan