×
digitaal golfclubrooster
TopRooster

Golfclub-
rooster

Efficiënt en eenvoudig uw golfclubrooster beheren? Of het nu gaat om het inplannen van caddies, golfprofessionals of het beheren van reserveringen, TopRooster biedt de perfecte oplossing voor golfclubs die op zoek zijn naar een gestroomlijnd roosterprogramma.

Gratis proberen

digitaal golfclubrooster

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

 

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

gebruiksvriendelijk online golfclubrooster
Functioneel & passend

Het golfclubrooster van TopRooster

TopRooster stelt u in staat om moeiteloos uw golfclubrooster te creëren of uw teamleden de mogelijkheid te geven dit te doen. We bieden diverse abonnementen aan en persoonlijke ondersteuning is altijd kosteloos. Het rooster wordt volledig op maat gemaakt voor uw golfclub, en ons team staat klaar om u te helpen bij het opzetten van het perfecte schema.

duidelijk golfclubrooster

Online golfclubrooster

Met TopRooster creëert u een golfclubrooster dat altijd actueel en overzichtelijk is. Elke shift vult u eenvoudig en snel in met de input van uw teamleden. Op die manier heeft u altijd zicht op de beschikbaarheid van uw team en worden alle betrokkenen via meldingen op de hoogte gehouden van de planning. Plotselinge wijzigingen leiden niet langer tot misverstanden op de golfclub.

Gratis proberen

Gebruiksgemak en helderheid

Het golfclubrooster gebruiken is voor iedereen even eenvoudig, of u nu een golfprofessional bent of een caddie. U kunt uw teamleden inplannen voor specifieke diensten of hen zelf laten kiezen welke dagen ze beschikbaar zijn. Zo krijgt iedereen hetzelfde rooster, waardoor het altijd duidelijk is wie wanneer werkt – en met wie.

De voordelen van TopRooster

Kies voor TopRooster en geniet van de voordelen voor uw golfclubrooster:

  • Makkelijk te gebruiken software
  • Realtime inzichtelijk rooster in de cloud
  • Altijd een up-to-date rooster bij de hand
  • Gratis en persoonlijke support
informatie golfclubrooster

Ook ons golfclubrooster proberen?

Wilt u ons golfclubrooster 3 maanden vrijblijvend uitproberen of heeft u andere vragen over TopRooster? Neem dan gerust contact met ons op. Of vul het contactformulier hieronder in. Eén van onze medewerkers belt u spoedig op om al uw vragen te beantwoorden. Samen verzorgen we voor u een effectief en efficiënt golfclubrooster.

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van werkroosters met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan