×
digitaal stembureaurooster
TopRooster

Stembureaurooster

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om het rooster van uw stembureau te beheren? Met TopRooster heeft u de ideale oplossing in handen voor een gestroomlijnd stembureaurooster. Onze gebruiksvriendelijke software maakt het beheren van uw stembureauplanning een fluitje van een cent.

Gratis proberen

digitaal stembureaurooster

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

 

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

gebruiksvriendelijk online stembureaurooster
Functioneel & passend

Stembureaurooster op maat

TopRooster biedt u moeiteloos de mogelijkheid om uw stembureaurooster te creëren, of om uw teamleden de kans te geven dit te doen. Met verschillende abonnementsopties en kosteloze persoonlijke ondersteuning, zorgen wij ervoor dat uw rooster perfect aansluit op uw behoeften. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het opzetten van een optimaal schema.

duidelijk stembureaurooster

Digitaal stembureaurooster

Met TopRooster heeft u altijd een actueel en overzichtelijk stembureaurooster binnen handbereik. U kunt eenvoudig elke shift invullen met de input van uw teamleden. Daardoor bent u altijd op de hoogte van hun beschikbaarheid. Meldingen houden alle betrokkenen op de hoogte van de planning, waardoor plotselinge wijzigingen geen verwarring veroorzaken.

Gratis proberen

Gebruiksvriendelijkheid en duidelijkheid

Het stembureaurooster van TopRooster is gemakkelijk te gebruiken voor iedereen, ongeacht hun technische kennis. Of uw teamleden nu ervaren zijn in technologie of niet, iedereen kan probleemloos met onze software werken! Iedereen heeft toegang tot hetzelfde rooster, waardoor duidelijk is wie wanneer werkt – en met wie.

De voordelen van TopRooster

Kies voor TopRooster en geniet van de voordelen voor uw stembureau:

  • Makkelijk te gebruiken software
  • Realtime inzichtelijk rooster in de cloud
  • Altijd een up-to-date rooster bij de hand
  • Gratis en persoonlijke support
informatie stembureaurooster

Klaar om uw stembureaurooster naar een hoger niveau te tillen?

Wilt u ons geavanceerde stembureaurooster 3 maanden vrijblijvend uitproberen of heeft u vragen over TopRooster? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier. Eén van onze medewerkers belt u spoedig op om al uw vragen te beantwoorden. Samen zorgen we voor een effectief en efficiënt stembureaurooster, perfect op maat gemaakt voor uw stembureau.

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van werkroosters met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan