×
Rooster voor kleding-, witgoed-, elektronica- of boekenwinkel.
TopRooster

Winkelrooster maken

Dat altijd toegankelijk en up-to-date is en altijd klopt? Dat kan met TopRooster. Het online roosterprogramma voor optimale personeelsplanning. Of u nu een rooster wil maken voor een kleding-, witgoed-, elektronica- of boekenwinkel. Groot of klein. Met TopRooster maakt u een passend rooster in een handomdraai.

Gratis proberen

Rooster-voor-bibliotheek-met-TopRooster

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

 

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

Een functioneel winkelrooster maken
Functioneel & Passend

Online rooster voor uw winkel

Met TopRooster maakt u eenvoudig en snel een rooster op maat. U kunt TopRooster zo inrichten dat het naadloos aansluit op uw organisatie. Roostert u uw medewerkers in, of laat u uw medewerkers zichzelf inschrijven op diensten? Beide kan, zelfs tegelijkertijd! Wij staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat het account optimaal wordt ingericht. Schakel onze gratis support in voor hulp.

Een inzichtelijk winkel rooster

Altijd inzichtelijk en up-to-date

Op een drukke zaterdag staat de winkel vol met klanten en is uw medewerker niet op komen dagen voor werk. Wat blijkt, uw medewerker heeft in de verkeerde versie van het rooster gekeken en dacht een vrije dag te hebben. Een vervelende situatie die u vast herkent. Met TopRooster voorkomt u misverstanden over werkdagen en –tijden. Iedereen heeft namelijk altijd toegang tot de meest up-to-date versie van het rooster. Hebben uw medewerkers onderling van dienst geruild? Ook dan wordt het rooster meteen bijgewerkt zodat u – en uw collega’s op de hoogte zijn.

Gratis proberen

Altijd passend

Maakt u de roosters voor de winkel nog altijd in Excel? Dan bent u waarschijnlijk uren bezig met een rooster dat uiteindelijk niet helemaal klopt en waar uw medewerkers niet blij mee zijn. Zonde! Met de online roostersoftware van TopRooster is het maken van het winkelrooster geen tijdrovende en vervelende klus meer. U vult iedere dienst eenvoudig doordat u altijd kunt zien wie van uw collega’s beschikbaar is op een bepaalde dag en tijd.

De voordelen van onze software

Wilt u met TopRooster een winkelrooster maken, dan kunt u rekenen op gebruikersgemak. We bieden u:

  • Makkelijk te gebruiken software
  • Gratis en persoonlijke support
  • Realtime inzichtelijk roosters
  • Up-to-date roosters
Informatie winkelrooster

Meer informatie?

Wilt u meer weten over TopRooster of over de mogelijkheden van het maken van een winkelrooster? Neem dan contact op met TopRooster. Ook als u andere vragen heeft over onze roosters staan we u graag te woord. Bel ons gerust. Of vul onderstaand contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van een winkelrooster met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan