×
sporthalrooster
TopRooster

Sporthal Rooster

Voor het bouwen van een sporthal-rooster dat perfect bij uw sporthal past biedt TopRooster u de optimale ondersteuning. Of het nu gaat om het inroosteren van de trainers, het kantinepersoneel of de trainingen. Met Toprooster is het allemaal mogelijk.

Gratis proberen

Gebruiksvriendelijk kantoorrooster

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

 

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

online sporthal rooster maken
Functioneel & Passend

Naar wens in te stellen en altijd up-to-date

Bij uw sporthal horen geheel eigen wensen en behoeftes. Daar moet uw sporthal-rooster perfect bij aansluiten. Daarom maakt TopRooster van uw wensen graag de realiteit. U heeft de mogelijkheid om een abonnement te kiezen dat het beste bij uw sportvereniging past. En bij TopRooster staan wij altijd klaar om uw persoonlijk en kosteloos te helpen. Tijdens het bouwen van uw rooster én tijdens gebruik ontvangt u gratis ondersteuning. Dat kan zelfs in de vorm van maatwerk zijn. Samen zorgen wij ervoor dat uw sporthal-rooster aan niets ontbreekt.

duidelijk sporthalrooster

Een sporthal rooster zonder misverstanden

Het sporthal rooster dat u met TopRooster bouwt blijft altijd up-to-date en inzichtelijk. Uw personeel vult hun beschikbaarheid zelf in. Met dat overzicht kunt u de diensten invullen, of kunt u uw personeel zichzelf laten inplannen. En door notificaties is iedereen in één oogopslag op de hoogte van de planning, ook al wordt die op het laatste moment nog aangepast: TopRooster verwerkt alle wijzigingen in uw sporthal-rooster meteen, zodat er geen misverstanden meer ontstaan binnen uw sportvereniging.

Gratis proberen

Een simpele, gebruiksvriendelijke tool

Het kan zijn dat het personeel van uw sporthal helemaal niet zo handig is met technologie. Gelukkig is dat voor het gebruik van TopRooster helemaal niet nodig. Omdat uw personeel zichzelf inroostert, wordt het vullen van de agenda minder lastig en tijdrovend. En mocht u er toch voor kiezen het rooster zelf in te delen, wordt ook die klus een stuk minder vervelend door het overzicht van beschikbaarheid dat u altijd bij de hand heeft.

U kunt er altijd op vertrouwen dat er een compleet, kloppend rooster online komt te staan. En dat geheel via de weg die u kiest. TopRooster maakt het allemaal een stuk makkelijker.

De voordelen van Toprooster

Het sporthal-rooster van TopRooster verzekert u van een heleboel voordelen:

  • Makkelijk te gebruiken software
  • Altijd een up-to-date rooster bij de hand
  • Realtime inzichtelijk rooster in de cloud
  • Maatwerk, zodat het altijd optimaal past
  • Gratis en persoonlijke support
gebruiksvriendelijk online sporthal rooster

Ook ons sporthal-rooster uitproberen?

Wilt u ons sporthal-rooster 3 maanden vrijblijvend uitproberen? Of heeft u andere vragen over TopRooster? Neem gerust contact met ons op, of vul het contactformulier hieronder in. Eén van onze medewerkers belt u spoedig op om u zo goed mogelijk op weg te helpen. Samen bouwen we uw perfecte sporthal-rooster.

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van een winkelrooster met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan