×
corveerooster
TopRooster

Corveerooster

Een corveerooster maken, zodat altijd duidelijk is wie er corvee heeft en wanneer? Maak dan gebruik van het online programma van TopRooster. Ons online programma biedt u optimale ondersteuning bij het maken van corveeroosters en zorgt ervoor dat u uw medewerkers op de meest eenvoudige en snelle wijze kunt inroosteren. Of laat het ze zelf doen, want dat bespaart u veel tijd. Met TopRooster kan het allemaal. Of het nu gaat om corvee voor kantinepersoneel, schoonmakers of andere vrijwilligers of personeel. Met TopRooster heeft u altijd een passend corveerooster voor uw bedrijf of organisatie.

Gratis proberen

TopRooster corveerooster

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

 

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

geheel naar wens in te richten
Corveerooster TopRooster

Geheel naar wens in te richten

Uw corveerooster kunt u eenvoudig zelf samenstellen via TopRooster of laten samenstellen door uw personeel. U kiest zelf uw gewenste abonnement uit. En u bouwt zonder enige technische kennis maar super flexibel uw eigen rooster. U kunt het vervolgens zelf inrichten, waarbij wij u ook gratis ondersteuning bieden. Wij helpen u met het opzetten en met het maken van een functioneel corveerooster dat heel goed zal passen bij uw organisatie. Want alles in TopRooster is aan te passen, waaronder de gebruikersregistratie, de diensten en de machtigingen van de gebruikers.

daarom een goed corveerooster

Daarom een goed corveerooster

Een goed corveerooster is van groot belang. Maakt u een rooster via TopRooster, dan zien zowel u als uw medewerkers meteen wat de personeelsbehoefte en personeelsbeschikbaarheid zijn en kunnen deze perfect op elkaar worden afgestemd. Dit is dan ook een uitstekend hulpmiddel voor uw organisatie. Een goed rooster draagt bij aan goede bedrijfsprestaties, en zorgt er ook voor dat u een stuk minder tijd kwijt bent aan het inplannen van personeel.

Gratis proberen

Meteen duidelijk inzicht

Met TopRooster kunt u uw corveerooster eenvoudig en snel maken. Hier is geen technische kennis voor vereist; iedereen kan een rooster maken met TopRooster. Op maat, zodat het optimaal aansluit bij uw organisatie! U kunt uw personeel inschrijven op corveediensten of u kunt uw medewerkers zichzelf laten inplannen. Daarmee hebben ze meteen duidelijk inzicht in wanneer ze werken en met wie. Ook verzendt TopRooster automatische herinneringen, zodat er geen misverstanden kunnen onstaan over wie er corvee heeft.

Wilt u TopRooster eerst vrijblijvend uitproberen? Dat kan! Probeer TopRooster nu 3 maanden gratis.

Deze voordelen biedt TopRooster

Met een corveerooster van TopRooster bent u altijd verzekerd van de volgende voordelen:

  • Super gemakkelijk te gebruiken software;
  • Altijd een up-to-date rooster bij de hand;
  • Realtime inzichtelijk rooster in de Cloud;
  • Maatwerk, zodat het u optimaal past;
  • Gratis en persoonlijke support.
corveerooster proberen

Ook ons corveerooster proberen?

Wilt u ook ons corveerooster proberen of heeft u andere vragen over TopRooster? Bel ons dan. Of vul nu ons contactformulier in. We nemen dan zeker snel contact met u op. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen over het corveerooster van TopRooster.

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van werkroosters met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan