×
Ons verhaal
TopRooster

Ons verhaal

In 2011 is TopRooster opgericht door Martijn de Deugd. TopRooster is ontstaan vanuit de wens om roosters online te kunnen maken op een gebruiksvriendelijk en eenvoudig platform. En dat is gelukt. Ontdek het zelf!

Gratis proberen

Hoe TopRooster is ontstaan
Geschiedenis

Hoe TopRooster is ontstaan

Martijn werkte als vrijwilliger bij een landelijke telefonische hulpdienst waar het rooster nog ouderwets op papier gemaakt werd. En met twee verschillende vestigingen leverde dit problemen op. De enige oplossing was overstappen op de cloud. Zo ontstond TopRooster. Één rooster dat op elk apparaat actueel en toegankelijk is.

Gratis proberen

De ontwikkeling van TopRooster
Constante verbetering

De ontwikkeling van TopRooster

Sinds de oprichting van TopRooster heeft Martijn niet stil gezeten. Het online roosterprogramma is sindsdien constant aangepast en verbeterd. Alles vanuit de wens om een systeem te maken dat doet wat het moet doen én uitermate gebruiksvriendelijk is.  Iedereen kan met TopRooster overweg. Ongeacht leeftijd. We horen dan ook niet voor niets vaak bij TopRooster: “Maar dit snap ik zelfs!”

Gratis proberen

TopRooster in uw organisatie

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Wil je voor je aan de slag gaat eerst wat informatie opvragen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan