×
Online-rooster-voor-retail
TopRooster

Online roosters voor de retail

Met TopRooster maakt u eenvoudig en snel een rooster voor in de retail. Met onze online roostersoftware kunt u op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier uw personeelsplanning rond maken. Of het nu gaat om het inplannen van personeel in een boekenwinkel, supermarkt of kledingwinkel. Met TopRooster maakt u altijd een passend rooster.

Gratis proberen

TopRooster-online-rooster-voor-retail-1

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

meer-informatie-over-ons-online-rooster-voor-retail
Altijd passend

Snel, efficiënt en altijd kloppend

U bent druk bezig met het maken van een rooster en als u denkt het allemaal rond te hebben komt het toch weer niet helemaal goed uit. Eén van uw medewerkers werkt niet in het weekend, de ander juist wel, en weer een ander wil alleen ‘s avonds werken. Met een hoop passen en meten komt u tot een rooster, en toch is niet iedereen tevreden. Met TopRooster zijn dit soort taferelen verleden tijd. U ziet namelijk in 1 oogopslag wie beschikbaar is, op welke dagen en op welke tijden. Ideaal!

Gratis proberen

online-roosters-voor-retail-van-TopRooster

Een roosterprogramma op maat

TopRooster gebruikt u zoals u wilt. Het rooster is volledig op uw wensen in te richten. Alles is namelijk aan te passen. Van de gebruikersregistratie tot de invulling van de diensten. Om ervoor te zorgen dat het rooster volledig aansluit op uw organisatie kunt u gebruiken maken van onze gratis support. We helpen u bij het inrichten van uw account en zorgen ervoor dat alle functionaliteiten zo effectief mogelijk worden ingezet. Probeer TopRooster nu zelf 3 maanden gratis en ontdek het gemak!

Gratis proberen

TopRooster-online-rooster-voor-retail

Gebruiksvriendelijke software

Heeft u een kledingwinkel, elektronicazaak of boekenwinkel? Dan heeft u natuurlijk wel wat beters te doen dan het maken van een online rooster voor uw retailzaak. Met TopRooster maakt u eenvoudig een passend rooster. En daar heeft u helemaal geen technische kennis voor nodig. Iedereen kan met ons roosterprogramma overweg. Dat werkt wel zo fijn!

Gratis proberen

Met TopRooster een online rooster voor retail

Op basis van de beschikbaarheid van uw medewerkers vult u de personeelsplanning makkelijk in. Per dienst kunt u zien wie van uw medewerkers beschikbaar is en op welke tijden. Of u laat medewerkers zichzelf inschrijven op diensten. Het rooster is altijd inzichtelijk en up-to-date in de Cloud waardoor er geen misverstanden meer ontstaan over wie wanneer werkt. Goed voor de continuïteit op de werkvloer!

Wat biedt onze roostersoftware u?

Kiest u voor het maken van een online rooster voor de retail met TopRooster, dan kunt u rekenen op gebruikersgemak. We bieden u:

  • Makkelijk te gebruiken software
  • Realtime inzichtelijk rooster in de Cloud
  • Altijd een up-to-date rooster bij de hand
  • Gratis en persoonlijke support
Informatie-online-rooster-voor-retail

Meer informatie?

Wilt u meer weten over TopRooster of over de mogelijkheden van het maken van een online rooster voor de retail? Neem dan contact op met TopRooster. Ook als u andere vragen heeft over onze roosters staan we u graag te woord. Bel ons gerust. Of vul onderstaand contactformulier in. We nemen dan snel contact met u op.

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van werkroosters met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan