×
Weekplanning maken
TopRooster

Weekplanning maken

Wilt u eenvoudig een weekplanning maken zonder hier te veel tijd aan te besteden? Met TopRooster plant u uw medewerkers optimaal in. Met onze online software wordt roosteren weer leuk! U ziet namelijk eenvoudig wie wanneer beschikbaar is. Of u nu een weekplanning wil maken voor diensten in de zorg, in de horeca of voor chauffeurs, met de software van TopRooster maakt u altijd een planning die aansluit op uw personeel.

Gratis proberen

TopRooster Weekplanning maken

We bieden

up-to-date roosters

voor iedere organisatie

 

De software

eenvoudig 

in gebruik

U heeft een

actueel en overzichtelijk 

rooster

Het rooster is

veilig en online

in de cloud

Een functionele weekplanning maken
Altijd passend

Een functionele weekplanning maken

Een functionele weekplanning maken doet u gemakkelijk zelf via TopRooster. U ziet in één oogopslag welke diensten nog open staan, wie er beschikbaar is en op welke tijden. Zo plant u eenvoudig zelf uw medewerkers in. Geeft u er de voorkeur aan dat uw medewerkers zichzelf inplannen? Ook dat kan. Met TopRooster kunnen medewerkers zich eenvoudig inschrijven op diensten die aansluiten op hun beschikbaarheid. Zo heeft u altijd een passende en functionele weekplanning gemaakt.

Daarom een goede weekplanning

Daarom een goede weekplanning

Het maken van een goede weekplanning is van groot belang. Maakt u een rooster via TopRooster, dan hebben zowel u als uw werknemers overzichtelijk wat de personeelsbeschikbaarheid en de personeelsbehoefte is. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is, wat niet alleen fijn is voor uw organisatie, maar ook voor betere prestaties zorgt. Daarnaast bespaart u veel tijd. U hoeft niet langer heen en weer te mailen en aanpassing na aanpassing te doen. Een weekplanning maken wordt makkelijk met TopRooster.

Gratis proberen

Eenvoudig in gebruik

Eenvoudig te gebruiken

Uw weekplanning maakt en beheert u via TopRooster. Technische kennis heeft u hier niet voor nodig, want iedereen kan overweg met onze software! Bij het inrichten van uw account en roosters kunt u rekenen op onze gratis support. We helpen u graag bij het maken van een rooster die naadloos aansluit op uw behoeften. Denk aan de gebruikersregistratie en de machtigingen van de gebruikers tot aan de diensten. Uiteraard kunt u TopRooster eerst gratis uitproberen om een weekplanning te maken. U zit hierbij nergens aan vast en kunt op een laagdrempelige manier ervaren hoe ons rooster werkt.

Gratis proberen

Uw weekplanning maken met TopRooster

Uw weekplanning maken met TopRooster bespaart u tijd en moeite. Heeft u vragen over ons roosterprogramma? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! We denken uiteraard graag met u mee.

Ontdek de voordelen van onze software

Een weekplanning maken doet u met TopRooster, omdat u bij ons altijd de volgende voordelen gegarandeerd zijn:

  • Gratis en persoonlijke support
  • Altijd een up-to-date rooster bij de hand
  • Makkelijk te gebruiken software
  • Realtime inzichtelijk rooster in de Cloud
Informatie Weekplanning

Meer informatie over het maken van een weekplanning?

Meer weten over ons of over het maken van een weekplanning? Neem dan contact op met TopRooster. Ook als u andere vragen heeft over onze roosters staan we u graag te woord. Bel ons gerust. Of vul onderstaand contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

TopRooster in uw organisatie?

Zij gingen je voor

Uit ons klantenbestand.

Zij gingen je voor

Neem contact op

Meer informatie?

Heeft u vragen over het maken van werkroosters met TopRooster? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan